Πρόωρη εκσπερμάτωση

Πρόωρη εκσπερμάτωση είναι η κατάσταση κατά την οποία ένας άνδρας τακτικά εκσπερματώνει μετά από ένα μικρό μόνο σεξουαλικό ερέθισμα. Είναι μια συνηθισμένη πάθηση που επηρεάζει μέχρι και 30% των ανδρών παγκοσμίως. Δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο να βιώσετε πρόωρη εκσπερμάτωση αν είστε πρωτάρης σεξουαλικά, αν είχατε ένα μεγάλο κενό μεταξύ συντρόφων ή αν είστε νευρικοί για τη σεξουαλική σας συνεύρεση με καινούργια σύντροφο. Αυτός ο τύπος πρόωρης εκσπερμάτωσης είναι σχετικά φυσιολογικός και καταλήγει σεξουαλική δυσλειτουργία μόνο σε περίπτωση που συμβαίνει επανειλημμένα και για παρατεταμένο χρονικό διάστημα.

Η πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική σας αυτοπεποίθηση, καθώς και της συντρόφου σας, κάτι που συχνά οδηγεί σε κοινή σεξουαλική απογοήτευση. Μπορεί παρόλα αυτά να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά, χάρη σε συνταγογραφούμενες θεραπείες της πρόωρης εκσπερμάτωσης όπως το Priligy Dapoxetine. Το Priligy δεν μπορεί να θεραπεύσει μόνιμα την πρόωρη εκσπερμάτωση αλλά μπορεί να βοηθήσει παρέχοντας μια βραχυπρόθεσμη λύση όταν τη χρειάζεστε.

Το Priligy είναι ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο πρόωρης εκσπερμάτωσης το οποίο λαμβάνεται από το στόμα. Δεν υπάρχει καμία άλλη θεραπεία που να έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για υποβοήθηση των ανδρών στην επίτευξη καλύτερου ελέγχου των εκσπερματώσεών τους. Το Priligy επενεργεί εντός 30 λεπτών και μπορεί να διαρκέσει μέχρι και τέσσερεις ώρες. Το φάρμακο αυτό είναι διαθέσιμο σε δόσεις των 30mg και 60mg και μπορεί να βελτιώσει το χρόνο που χρειάζεστε για εκσπερμάτωση κατά 200% με 300%. Περισσότερες Πληροφορίες.

Το Super P-force είναι ένα νέο σούπερ ισχυρό χάπι για τη Στυτική Δυσλειτουργία και την πρόωρη εκσπερμάτωση. Λειτουργεί συνδυάζοντας τα αποτελέσματα του Κιτρικού Οξέος Σιλντεναφίλης, ένας αναστολέας PDE5, χαλαρώνει τους μύες που γεμίζουν τα αιμοφόρα αγγεία στο πέος και ως εκ τούτου βοηθούν στη διατήρηση μιας στύσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, Η Νταποξετίνη επιβραδύνει τη διαδικασία εκσπερμάτωσης και θεραπεύει την πρόωρη εκσπερμάτωση. Αγοράστε Super P-Force διαδικτυακά για να πετύχετε ισχυρότερες στύσεις και καλύτερο έλεγχο επί των εκσπερματώσεών σας.

ΛίσταΠλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως: