Πολιτική Αποστολής

Το RxGreece παραδίδει συνήθη φάρμακα σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες και πιο αξιόπιστες εταιρείες αποστολής για να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα που παραγγέλλετε παραδίδονται με ασφάλεια, έγκαιρα, σε άψογη κατάσταση και στο σωστό προορισμό. Γενικά, η αγορά σας θα φθάσει σε εσάς εντός 10-24 μέρες το πολύ.

Διαδικασία Παράδοσης Προϊόντων
Το RxGreece υπήρξε ανέκαθεν ξεκάθαρο σχετικά με την παράδοση προϊόντων και καταφέρνει να παραδίδει τα προϊόντα στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Ο πελάτης λαμβάνει μια ειδοποίηση με email μόλις γίνει αποστολή του προϊόντος. Το email αυτό περιέχει λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό ημερών που απαιτούνται για να παραληφθεί η παραγγελία. Επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Υποστήριξης Πελατών μας σε περίπτωση που δεν λάβετε την παραγγελία την ημερομηνία που αναφέρεται. Οι πολιτικές αποστολής του RxGreece ενεργοποιούνται σε περίπτωση που η παραγγελία δεν παραδοθεί έγκαιρα ή αν καθυστερήσει λόγω δικής μας ανακρίβειας. Σε τέτοια περίπτωση, είτε θα σας αποστείλουμε την παραγγελία χωρίς χρέωση ή θα σας επιστρέψουμε ολόκληρο το χρηματικό ποσό.

Ειδοποίηση Παράδοσης
Θα λάβετε συνολικά δυο ειδοποιήσεις, μια αμέσως μετά την επιτυχή τοποθέτηση της παραγγελίας και ακόμη μια αφού η παραγγελία σας δοθεί για αποστολή. Αν δεν λάβετε οποιαδήποτε από τις δυο αυτές ειδοποιήσεις τότε σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία Υποστήριξης Πελατών μας.
Στην πρώτη ειδοποίηση email θα λάβετε ένα αναλυτικό τιμολόγιο σχετικά με την παραγγελία σας και, σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στην παραγγελία, παρακαλώ κάντε τις το συντομότερο δυνατό και χωρίς καθυστέρηση.
Θα λάβετε τη δεύτερη ειδοποίηση αφού η παραγγελία σας δοθεί για αποστολή. Το email αυτό θα περιέχει στοιχεία σχετικά με την ημερομηνία άφιξης της παραγγελίας και τον αριθμό παρακολούθησης της παραγγελίας.
Όροι & Προϋποθέσεις

  • Δεν παραδίδουμε προϊόντα σε διευθύνσεις Ταχ. Κιβωτίου, Διευθύνσεις Ξενοδοχείων ή Διευθύνσεις Πανεπιστημίων, απαιτείται υποχρεωτικά διεύθυνση οικίας.
  • Παραγγελίες άνω των 90 χαπιών θα παραδίδονται σε δυο αποστολές.