Επαγγελματικό Levitra

Επαγγελματικό Levitra

Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Δοσολογία x Ποσότητα Τιμή Ανά χάπι
1.23€
0.93€
0.69€

Ποσότητα:     - Ή -   Σύγκριση

Το Επαγγελματικό Levitra είναι ένα νέο φάρμακο στο οποίο η επανασχεδιασμένη του φόρμουλα παρουσιάζει ένα ψηλό βαθμό αποδοτικότητας στην αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες. Το Επαγγελματικό Levitra χαρίζει ποιοτικούς οργασμούς, βελτιωμένο έλεγχο του χρόνου στη διαδικασία εκσπερμάτωσης και μια αύξηση στις διαστάσεις του πέους. Το ενεργό του συστατικό είναι η Βαρντεναφίλη και το φάρμακο αυτό θα μπορούσε να κατηγοριοποιηθεί ως αναστολέας φωσφοδιεστεράσης που θα σας βοηθήσει υποβοηθώντας τη ροή του αίματος προς το πέος, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε και να διατηρήσετε μια στύση.

Υπάρχουν καθόλου οδηγίες για τη λήψη του Επαγγελματικού Levitra; 
Πρώτα-πρώτα, παρακαλώ βεβαιωθείτε όπως ακολουθείτε πάντοτε τις οδηγίες του γιατρού σας.
Να το λαμβάνετε από το στόμα, περίπου 15 με 30 λεπτά πριν από την όποια σεξουαλική δραστηριότητα. Δεν υπάρχει ανάγκη να το λάβετε με φαγητό. Παρακαλώ μη χρησιμοποιείτε το Επαγγελματικό Levitra περισσότερο από μια φορά την ημέρα.

Ποια είναι τα κύρια οφέλη που θα έχω με το Επαγγελματικό Levitra;
Το νέο αυτό φάρμακο είναι δεσμευμένο να σας προσδώσει μεγάλη επιτυχία στον αγώνα σας ενάντια στη στυτική δυσλειτουργία. Με το Επαγγελματικό Levitra θα αποκτήσετε μια αναζωογονημένη ζωντάνια, αυξημένη σεξουαλική διάθεση, παρατεταμένη περίοδο ανταπόκρισης (8-9 ώρες), εξαιρετική ευαισθησία στους ιστούς του πέους, ικανότητα να επανέλθετε άμεσα από προηγούμενη σεξουαλική επαφή, υψηλή ευαισθησία στην τριβή, μια εξαιρετικά γρήγορη απορρόφηση, ενισχυμένη ενέργεια για οργασμούς και αξιόλογα διογκωμένο πλάτος και μήκος.

Υπάρχει οτιδήποτε που πρέπει να γνωρίζω προτού αρχίσω να λαμβάνω το Επαγγελματικό Levitra; 
Πράγματι. Παρακαλώ πάντοτε να επικοινωνείτε με το γιατρό σας προτού αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Επαγγελματικό Levitra και να ακολουθάτε τις ιατρικές συμβουλές. 
Επιπλέον, ΔΕΝ πρέπει να κάνετε χρήση του Επαγγελματικού Levitra σε περίπτωση που: 
Είστε αλλεργικοί σε οποιοδήποτε συστατικό περιέχεται στο Επαγγελματικό Levitra
Έχετε καρδιακά προβλήματα (π.χ.: καρδιακή ανεπάρκεια, στηθάγχη), χαμηλή ή υψηλή πίεση αίματος
Έχετε σοβαρά ηπατικά προβλήματα ή σοβαρά νεφρικά προβλήματα που απαιτούν αιμοδιάλυση
Κατέχετε κληρονομικά εκφυλιστικά προβλήματα όρασης (μελαγχρωστική αμφιβληστροειδίτιδα)
Είχατε κάποια καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό, ή αρρυθμίες τους τελευταίους 6 μήνες
Έχετε ιστορικό συγκεκριμένης μορφής αρρυθμιών
Λαμβάνετε κάποιο νιτρικό άλας (π.χ.: ισοσορβίδη, νιτρογλυκερίνη) ή νιτροπρουσσίδη
Λαμβάνετε κάποιο άλλο αναστολέα PDE5 (σιλντεναφίλη, τανταλαφίλη) ή οποιοδήποτε άλλο φάρμακο περιέχει βαρντεναφίλη.

Επίσης, παρακαλώ να είστε ενήμεροι πως μερικές ιατρικές παθήσεις μπορεί να αλληλεπιδράσουν με το Επαγγελματικό Levitra. Πληροφορήστε το γιατρό σας σχετικά με κάθε σας τυχόν πάθηση. Επίσης, και μερικά φάρμακα μπορεί να αλληλεπιδράσουν με το φάρμακο αυτό. Παρακαλώ ενημερώστε το γιατρό σας σε περίπτωση που λαμβάνετε άλλα φάρμακα, ειδικά τα ακόλουθα:

Συγκεκριμένα φάρμακα ενάντια στην αρρυθμία λόγω του αυξημένου ρίσκου για αρρυθμίες
Άλφα-αναστολείς (δοξαζοσίνη), φάρμακα για υψηλή πίεση αίματος, νιτρικά άλατα (ισοσορβίδη, νιτρογλυκερίνη), ή νιτροπρουσσίδη καθώς μπορεί να προκαλέσει χαμηλή πίεση αίματος με ζαλάδα, ελαφρά ζάλη και λιποθυμία.
Αντιμυκητιασική αζόλη (ιτρακοναζόλη), αναστολέα πρωτεάσης HIV (ινδιναβίρη, ριτοναβίρη), μακρολιδικά αντιβιοτικά (ερυθρομυκίνη), ή τελιθρομυκίνη καθώς αυτά μπορεί να αυξήσουν το ρίσκο ανεπιθύμητων επιδράσεων.
Ριφαμπίνη καθώς μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα του Levitra.

Παρακαλώ σημειώστε πως η λίστα αυτή μπορεί να μην είναι πλήρης οπότε βεβαιωθείτε όπως πάντοτε ρωτάτε το γιατρό σας σχετικά με οποιεσδήποτε άλλες πιθανές αλληλεπιδράσεις.


Υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω κάποιες παρενέργειες;

Όπως συνηθίζεται στις μέρες μας, κάθε φάρμακο στην αγορά μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες. Παρόλα αυτά, παρακαλώ σημειώστε πως αυτές πάντα διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Επιπλέον, κάποιοι μπορεί και να μην παρουσιάσουν καθόλου. Ανεξαρτήτως, παρακαλώ όπως έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:

Μερικές από τις πιο συνηθισμένες παρενέργειες που σχετίζονται με το Επαγγελματικό Levitra περιλαμβάνουν ζαλάδα, εξάψεις, πονοκέφαλο, καούρα, ναυτία, μπούκωμα ή καταρροή της μύτης ή ακόμη και ανακατεμένο στομάχι. Αυτές αποτελούν μόνο ήπιες επιδράσεις και δεν πρέπει να σας προκαλέσουν καθόλου πόνο. Παρόλα αυτά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το γιατρό σας το συντομότερο δυνατό σε περίπτωση που επιμένουν.

Μια άλλη ομάδα ανεπιθύμητων επιδράσεων (πιο έντονες ή σοβαρές) μπορεί να περιλαμβάνει: σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις (εξάνθημα, κνίδωση, φαγούρα, δυσκολία στην αναπνοή, κτλ), πόνο στο στήθος, λιποθυμία, αργό/γρήγορο ρυθμό ή αρρυθμίες, απώλεια μνήμης, παρατεταμένη ή οδυνηρή στύση, κουδούνισμα στα αυτιά, επιληπτικές κρίσεις, έντονος πόνος μέσης ή των μυών, επίμονες αλλαγές στην όραση, απότομη μείωση ή απώλεια της ακοής, απότομη μείωση ή απώλεια της όρασης, σοβαρό πονοκέφαλο ή εμετός. Αν συμβεί οποιοδήποτε από τα πιο πάνω, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το γιατρό σας αμέσως.

Παρακαλώ σημειώστε πως η λίστα αυτή μπορεί να μην είναι πλήρης. Πάντοτε να αναζητάτε τις συμβουλές του φροντιστή υγείας σας σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες.

Γράψτε μια κριτικήΣημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Κακή           Καλή