Εμπιστευτικότητα

Είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία και σεβασμό των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και στη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας για να εξασφαλίσουμε τη διαδικτυακή σας ασφάλεια. Προτού χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένες περιοχές της ιστοσελίδας αυτής σας ζητούμε να εγγραφείτε και να καταχωρήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Το RxGreece είναι αφοσιωμένο στην παροχή εύκολης πλοήγησης, προσιτότητας και του υψηλότερου επιπέδου ασφαλείας σχετικά με τη διαδικτυακή σας αγορά φαρμάκων. Αντιλαμβανόμαστε πως η υγεία σας είναι ύψιστης σημασίας και πως τα στοιχεία της ως εκ τούτου πρέπει να διατηρούνται εμπιστευτικά και να φυλάγονται με την πιο αυστηρή εχεμύθεια. Λέγοντάς το αυτό, κατανοούμε ταυτόχρονα τους κινδύνους που συσχετίζονται με τις διαδικτυακές αγορές. Με σκοπό να διατηρήσουμε το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας ανά πάσα στιγμή η ιστοσελίδα μας αξιοποιεί εξειδικευμένη ασφάλεια 128 bit SSL για κρυπτογράφηση των δεδομένων σας.

Οι πληροφορίες που παρέχετε, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών ταυτοποίησής σας, δεν θα αποδεσμευτούν ποτέ σε κανένα τρίτο μέρος. Το RxGreece δεν υποστηρίζει τη χρήση ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για αποστολή αχρείαστων πληροφοριών και δεν θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας για τέτοιο σκοπό. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα αυτή συμφωνείτε με τους όρους αυτής της Δήλωσης Εμπιστευτικότητας.