Αποστολή

Είμαστε ένα όνομα που αξίζει να το θυμάστε καθώς αποτελούμε ένα ηγετικό διαδικτυακό παροχέα σε γενόσημα φάρμακα. Πάντοτε θα βρίσκετε προσιτές τιμές κοντά μας, διαθέσιμες για όλα τα φάρμακα που χρειάζεστε. Παρόλα αυτά, δεν μας απασχολεί απλώς να είναι προσιτά τα προϊόντα μας, αλλά κατανοούμε σε βάθος τη σημασία μιας γρήγορης εξυπηρέτησης, ευκολίας αγοράς, διαδικτυακής ασφαλείας και, πάνω από όλα, τάχιστης παράδοσης.

Πάντοτε συνεργαζόμαστε με ευυπόληπτες ταχυδρομικές υπηρεσίες ώστε να εγγυούμαστε γρήγορη και ασφαλή παράδοση. Οι επιλογές μας επί του παρόντος για γρήγορη και ασφαλή παράδοση είναι το Royal Mail και το Deutsche Post, ώστε να διασφαλίσουμε πως θα λάβετε τα φάρμακά σας γρήγορα και διακριτικά.

Παρόλα αυτά, παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας πως δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τους χρόνους παράδοσης καθώς μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί κάτι περισσότερο από το αναμενόμενο. Παρακαλούμε ελέγξτε τις πιο κάτω πληροφορίες σχετικά με τη συνήθη παράδοση:

  • Όλες οι παραγγελίες μπορούν να τύχουν επεξεργασίας και να αποσταλούν εντός 48 ωρών.

  • Οι χρόνοι παράδοσης εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ευρωπαϊκών Χωρών μπορεί να κυμαίνονται μεταξύ 7 και 14 ημερών. Εκτός της ΕΕ (παγκοσμίως) ο χρόνος μπορεί να κυμαίνεται στις 14-24 ημέρες.

  • Αν δεν έχετε λάβει τα προϊόντα σας εντός 30 ημερών ως άμεσο αποτέλεσμα οποιουδήποτε θέματος τότε σε κάθε περίπτωση θα τα αποστέλλουμε ξανά χωρίς επιπρόσθετο κόστος.

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν λάβετε τα προϊόντα σας εντός μιας λογικής χρονικής περιόδου, παρακαλούμε μη διστάσετε να Επικοινωνήσετε μαζί μας . Θα χειριστούμε το πρόβλημά σας το συντομότερο δυνατό.

Εμείς στο newsite δεν έχουμε κρυφά κόστη. Η τιμή που βλέπετε αναρτημένη αποτελεί την τιμή που θα κληθείτε να πληρώσετε (άρα περιλαμβάνει τέλη επεξεργασίας, χειρισμού και ταχυδρομικής υπηρεσίας).

Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται σε διακριτική συσκευασία για να εξασφαλίσουμε πως η αγορά σας παραμένει πέρα ως πέρα ιδιωτική.

Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας πως κάθε πακέτο που στέλνουμε φέρει μια ετικέτα που περιλαμβάνει ένα αριθμό παρακολούθησης. Με τον τρόπο αυτό όλες οι παραγγελίες είναι εγγυημένες σε περίπτωση απώλειας/ζημιάς. Ως εκ τούτου, η ταχυδρομική αυτή υπηρεσία θα απαιτεί πάντοτε την υπογραφή σας ως επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν φθάσει σε εσάς, να είστε βέβαιοι πως θα την ξαναστείλουμε χωρίς καμία χρέωση.

Αν δεν βρίσκεστε σπίτι τι στιγμή εκείνη, θα σας αφήσουν μια κάρτα επίσκεψης. Η κάρτα επίσκεψης αυτή θα περιλαμβάνει οδηγίες για το πώς να παραλάβετε το πακέτο σας. Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια νέα ημερομηνία παράδοσης σε χρόνο που θα σας βολεύει καλύτερα.